Friday, February 20, 2015

VIVIX SHAKLEE - PRODUK ANTI TUA


Produk yg paling laris..vivix shaklee!..


produk anti tua..hadiahkan pada orang tua kita..ahah bukan orang tua saja boleh minum tapi orang muda macam kita pun boleh minum ye..


Rahsia di dalam kehebatan vivix ni terletak pada bahan yang dipanggil ‘Resveratrol’ iaitu sejenis bahagian tumbuhan yang dipanggil polyphenols. Komponen ini mempunyai bahan antioksidan yang sangat tinggi yang mampu memelihara badan daripada kerosakan DNA yang boleh menyebabkan risiko seperti kanser dan penyakit jantung. Resveratrol dijumpai di dalam kulit anggur , kacang dan beri. Tapi yang istimewanya vivix ni Resveratrol di ambil dari 4 bahan yang sukar dijumpai di dunia iaitu:

1) Anggur muscadine

2) Polygonum cuspidatum

3) Lobak ungu

4) European elderberries


walaupun mahal berbaloi..1 hari 1 sudu kecil saja..lebih baik dari produk yg lebih murah tp kne mnum secawan.produk yang murah, kandungan nya pun sedikit saja, malah dicampur air, kadungan di luar kotak kebnnyakannya kandungan di dalam adalah sebenarnya lebih sedikit!
 ini diperakui sendiri oleh Doktor yang membuat kajian tentang supplement2 di Malaysia. contohnya mereka mengatakan kandungan VITAMIN C 500gram,,tetapi setelah dibuat kajian hanya 250gm - 300gm...tak berbaloi nak bayar kan..

tetapi doktor ini terkejut dengan hasil kajian shaklee mendapati, kandungan di dalam adalah sama seperti dinyatakan.produk-produk shaklee ini terbaik dan invention mereka antara yang terbaik adalah produk VIVIX ni.!!^_^

Kebaikan Vivix ShakleeMenggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
Membantu merawat penyakit parkinson
Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
Meningkatkan kesihatan imum badan
Menggalakan kesihatan keseluruhanSiapa yang perlukan Vivix Shaklee?

1. Pesakit SLE

2. Mereka yang berisiko penyakit kanser akibat keturunan / sudah pun menghidap kanser -
Resveratrol menghadkan penyebaran sel kanser dan membentuk proses pembunuhan sel kanser (dipanggil sebagai apoptosis).
Apoptosis, (Berdasarkan laporan pada 26 Julai 2008) merupakan komponen yang mampu melindungi sel daripada ‘deoxycholate’, iaitu merupakan sejenis garam yang menyebabkan kerosakan sel dan menyebabkan penyakit. Resveratrol dalam Vivix mampu mengelakkan daripda pembentukan sel mati dan agen pemusnah ‘deoxycholate’ .Resveratrol mampu membetulkan semula selular yang sudah rosak yang menjadi penyebab kanser.3. Diabetes - Resveratrol di dalam Vivix membantu menghalang rintangan insulin yang membuatkan badan menjadi kurang sensitif pada kesan hormon yang berfungsi mengurangkan gula dalam darah ini iaitu insulin. Rintangan insulin merupakan penyebab kepada kencing manis.

4. Strok - Resveratrol di dalam vivix membantu mengurangkan inflamasi, mengelakkan pengoksidaan kolestrol jahat dan menjadikan ianya sukar untuk platlet untuk bercantum dan membentuk darah beku yang menyebabkan penyakit jantung.


5. Darah Tinggi - Resveratrol dalam vivix juga membantu menyelesaikan tekanan darah tinggi (hypertension) melalui beberapa mekanisme. Ia menurunkan keradangan sel ke dalam dinding pembuluh darah dan menaikkan kemampuan pembuluh darah tersebut untuk bertindakbalas dengan perubahan dalam tekanan darah. Tambahan lagi, resveratrol sudah dikenalpasti baru-baru ini untuk menurunkan ketegangan pembuluh darah dan otot jantung yang menyebabkan  hypertension berlaku. Resveratrol juga bertindak didalam sel otak untuk menaikkan tekanan darah yang disebabkan oleh faktor pemakanan atau hormon.

testtimoni darah tinggi

6. Cyst
7. Bantu baikpulih ketagihan rokok - testimoni perokok hisap rokok rasa pahit macam hempedu!!
buat yang syg mak ayah ,hadiahkan utk mereka...hubby2 pun minum sama..sayang suami tak kak?


8. Mempunyai masalah mata
9. Pesakit jantung
10. Bantu kurangakn insiden nyanyuk

11. Anti Penuaan - Kajian mendapati bahawa Resveratrol mampu mengaktifkan DNA SIRT1 iaitu mekanisma biologi yang mampu memelihara badan daripada kesan bahaya dan penyakit2 usia.


12. Mereka yang ingin kurangkn apa jenis penyakit


masalah resdung

siapa nak order vivix,harga termurah dan panduan makan akan diajar

HARGA RETAIL RM475
harga kami RM390 sahaja!
diskaun terhebat


Shaklee Consultant & independent distributor – Zla
Facebook : Addnur Zla
Instagram : Shaklee_zla
ID Shaklee : 1182303
Email : ziela_gurlz@yahoo.com
Whatsapp/sms : 0137905304