Monday, November 19, 2012

the best maxidress for muslimah

my wish listt T_T

geramnyee bile nak keje ni baru leh pegang duit sendiri..shoopping ikut sukee

geramm tgok baju2 ni, harus kurus untuk memakainya punn..






Friday, November 16, 2012

pantai klang

hi its been a while i kept u mess with habuk darling

cian u..xde mase nak update u daa

heyya..seems like this week is 10th week of my last semester right?

oh my God!!

tak baikk ckp mcmtu..

ya Allahh!!


tinggal lagi brape minggu je nak survive...lab pun dah siap tinggal nak test..next week paling byk test...
bussiness and management..sebaikla test ok2 mcmtu..watnye test idp..paraahh kepalaa nii


cuti muharram and deepavali aku memerap di shah alam

buat keje nye tak dela jalan sangat..

yg tak tahan ..boleh pulak laptop yg punye lame tak rosak,,dan 2 mase byk keje ni dy nak rosakk... T_T

nangissssss


sebaik ade laptop kakaku ini ku pinjamm


bile tensionn harus ada coklat di dalam peti ais...td aku beli t talk smoothies my feveret..but Ya Allah

maniss gileee..terlebih gula ke happee..tensionnye..aq biar je alone dlm fridge..xnak minumm!!


skrg ade lambakan coklat di dlm fridge..seronokkk ^_^

heeeeeeeeeee~~

zla tak elok makan coklaat nant temokk tau...(ckp kat tembok)



dan ble tension jugak..kaki yg bertahi lalat penuh ini pasti nak merayap..betullah kata org tua..tahi lalat kat kaki kuat jalan..hehe..klau tak jalan gatal je kaki ni tau..

dapat lak pegi release tension dgn kak yati kat pantai klang..was so damn beautiful..selalun kan aura pantai ini breeze gitu..ade ombak memukul..tp laen pulak kat sini..air suruttt..ramai org kutip kerang buat makan fresh2..senang..aq ngan kak yati siap join kutip skali ngan muke tak tahu malu..

jomla layan gmbr aq yg serabut ni...nan hadoooo~~

puteri bunian kegedikan 



kahkahkah

video



Friday, November 2, 2012

Takkan pisah..cover



sedih lak dengar lagu ni..sedap minah ni nyanyi..fiz aname dy org singapore..
ngan muke2 dy sedih...touching tengok.. ;(






Sayang aku ingin berbicara kepadamu
Tentang apa yang tengah aku rasakan
Ada apa, ada apa katakanlah semuanya
Ku kan dengarkan duhai cintaku

Bila nanti orang tuamu meridhoi dengan
Apa yang ku rasakan padamu
Semua orang tua ingin yang terbaik untuk anaknya
Begitu pun orang tuaku
Kau takkan tinggalkanku
Takkan pernah, sayangku
Janjimu janjiku untukmu
Reff:
Takkan ada yang pisahkan kita
Sekali pun kau telah tiada
Akan ku pastikan
Ku kan memeluk menciummu di surga
Jangan kau pergi tinggalkan aku
Bawa aku ke mana kau mau
Janji ku padamu
Jiwa dan ragaku mati pun ku mau



phewww~~
ade ke org sesetia ini..memang ade..tp aq rase lagu ni tuju untuk seseorg yg bernama suami..
isteri yg setia..walau suami dy mati..dy akan pastikan takkan menduakan suami dy..sebab bila dia tak berkahwin lain..dy pastikan bertemu kembali dgn suami yg dy cinta di syurga..

lain dgn suami..walau isteri mati..tp dy kahwin lain..dy kan tetap jumpa isteri2 dy di syurga..
seronoknye kalau Tuhan menghadiahkan aku seorg suami yg setia yg penyayang sgt..
i will dedicate this song for u on that moment. ;)


td tgok balik gambar2 yg ditangkap utk tudung yg nak dijual..gambar ni memg tidak seperti aku..cantik pulak gambar ni..kabur2 gituu.. hihihi
sebenarnye tidaklah putih seperti inii yaa



sudi2 lah tengok tudung2 yg sy jual di blog Addnurshop


bubyeeee!!~