Friday, November 16, 2012

pantai klang

hi its been a while i kept u mess with habuk darling

cian u..xde mase nak update u daa

heyya..seems like this week is 10th week of my last semester right?

oh my God!!

tak baikk ckp mcmtu..

ya Allahh!!


tinggal lagi brape minggu je nak survive...lab pun dah siap tinggal nak test..next week paling byk test...
bussiness and management..sebaikla test ok2 mcmtu..watnye test idp..paraahh kepalaa nii


cuti muharram and deepavali aku memerap di shah alam

buat keje nye tak dela jalan sangat..

yg tak tahan ..boleh pulak laptop yg punye lame tak rosak,,dan 2 mase byk keje ni dy nak rosakk... T_T

nangissssss


sebaik ade laptop kakaku ini ku pinjamm


bile tensionn harus ada coklat di dalam peti ais...td aku beli t talk smoothies my feveret..but Ya Allah

maniss gileee..terlebih gula ke happee..tensionnye..aq biar je alone dlm fridge..xnak minumm!!


skrg ade lambakan coklat di dlm fridge..seronokkk ^_^

heeeeeeeeeee~~

zla tak elok makan coklaat nant temokk tau...(ckp kat tembok)



dan ble tension jugak..kaki yg bertahi lalat penuh ini pasti nak merayap..betullah kata org tua..tahi lalat kat kaki kuat jalan..hehe..klau tak jalan gatal je kaki ni tau..

dapat lak pegi release tension dgn kak yati kat pantai klang..was so damn beautiful..selalun kan aura pantai ini breeze gitu..ade ombak memukul..tp laen pulak kat sini..air suruttt..ramai org kutip kerang buat makan fresh2..senang..aq ngan kak yati siap join kutip skali ngan muke tak tahu malu..

jomla layan gmbr aq yg serabut ni...nan hadoooo~~

puteri bunian kegedikan 



kahkahkah

video